Site-ul http://www.faberconstruct.ro folosește "cookies". Vezi detalii sau inchide mesajul.

close

Infiintata in 2009,  F. Berendei  Construct SRL este, astazi,  o companie cu experienta, raspunzand cu profesionalism si promptitudine celor mai diverse cerinte ale clientilor.

          Oferim clientilor nostri o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor: constructii case/vile, instalatii sanitare, electrice si termice, finisari interioare si exterioare, renovari.  Suntem mereu disponibili sa raspundem intrebarilor dumneavoastra si sa va consiliem cu sfaturi profesionale, fie ca este vorba despre constructia unei case, de lucrari de amenajare sau instalatii electrice, termice sau sanitare.

Dintre lucrarile efectuate de noi amintim: constructii case la rosu, constructii case la cheie, montaj gresie, faianta si parchet, rigipsari, reparatii si zugraveli, executare  instalatii electrice si sanitare.

          Obiectivul nostru este de a asigura servicii de inalta calitate si, cel mai important, fara sa depasim termenele agreate impreuna cu clientii nostri.

             Echipele noastre au construit  si renovat in Bucuresti si localitatile invecinate. Pentru o imagine de ansamblu a lucrarilor efectuate de noi  vizitati sectiunea “Galerie foto”.


Executam lucrari

Executam:
- case la cheie
- case la rosu
- vile la rosu
- vile la cheie
sanitare.jpg case2.jpg gresie2.jpg faianta.jpg